Egentid med Vilmer

   

  

 Den här helgen blir det verkligen mycket egentid med Vilmer. Vi gillar att göra saker ihop alla fyra, men tid på tu man hand är inte fel det heller. Vi har massor med planer för helgen. Imorgon ska vi till Stockholm, för att gå pokemonpromenad, äta på restaurang och sedan springa The Color Run Night ihop, jippi!

Men det började redan ikväll. Det blev riktigt spontant beslut. Jag kom på att det var gratis inträde på Sirius-Värnamo ikväll, så vi slog till. Vi tog bussen ner och fick en fin promenad ner till Studenternas. Vi såg nästan hela matchen, joggade mot Solrosgatan och tog bussen hem. Fotboll är inte alls den roligaste sporten jag vet, och vet inte om Vilmer heller egentligen tyckte matchen var toppenbra, men det är inte så noga så länge man gör det ihop. Han visar verkligen att han uppskattar att göra sådant här ihop och det är värt massor för mig!

Nu har barnen hoppat i säng och jag och Jan ska kolla lite på Johan Falk en stund. Lite samma sak där, inte favoritfilmen och vi har nog sett den, men vad tusan, så länge man ser den ihop är det ju helt okej!

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply