Ett nytt gammalt kort

Dåliga kort från början blir ju inte direkt bättre när man fotar av dem med mobilen. Detta är dag 2/5 i fotoutmaningen.

Enligt mamma är det här ett foto från Kos 1991. Klänningen var så snygg, men vilket skit egentligen. Jag köpte den en av de första dagarna i en sådan turistbutik. Men gjorde så himla ont på solbränd hud, men jag ville ha den ändå. den var så där vass, riktigt syntet med dåliga sömmar. Våfflad och tight!

Jag brände mig ofta som ung. Man fattade ju inte bättre då, inte nån verkar det som, eftersom spf 15 var typ högt. Nu för tiden går jag knappt ut en mulen dag med så lågt solskydd 🙂

Mamma har fått dagens utmaning. Hon är på Teneriffa. Hon kan något som jag inte kan, resa på egen hand. Skulle inte palla det, kan knappt dricka kaffe själv i personalrummet å jobbet. Ha det så gott på resan mamma. Dina blommor har blivit vattnade. Vi ser fram emot att se dina bilder sedan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply