Fika hos Carro med tre kriser

I eftermiddags var jag och barnen till Carro och Henke och fikade. Mamma och Åke kom också förbi. Mycket trevligt. Barnen var lagom hispiga först men varvade sedan ner och satte igång att måla en jätteteckning på deras täckpapper.

När vi skulle gå blev det dock början på kristiden. Noria bröt av sitt diadem och blev lätt förtvivlad. Sedan började Vilmer och Noria tjafsa om vem som skulle trycka i hissen, till följd att de glömde stå mitt i dörren. De tryckte och for iväg, utan mig. Det är baar två våningar ner med oj så de tjöt. Sedan regande det och blåste som tusan när vi skulle gå hem. Mitt jätteparaply vände sig åt fel håll och Noria went nuts. Så skulle det inte se ut, laga mamma…..!

Väl hemma blev det film och middagslagning och lugnet lade sig igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fika hos Carro med tre kriser

  1. syster carro
    23 maj, 2010 at 22:11 (14 år ago)

    Hehe, jag skrattar så jag får tårar! Vilka goingar. Jag trodde först Vilmer skrattade i hissen men han grät med alltså? Hörde bara ett himlans liv… Kul!

Leave a Reply