Finest Awards

20140302-145300.jpg

En himla kul grej som jag ser fram emot är Finest Awards på onsdag. Efter jobb, hämtning på fritids och diverse fix ska jag dra iväg till Stockholm för att hjälpa till i Nutri-Nicks monter där jag ska servera stevialäsk till hundratals personer.

Det är alltid kul att göra nya saker, att se nya platser, att möta nya människor. Jag tycker om att ställa upp när jag blir tillfrågad och är glad åt samarbetet med Lubfoods och Nutri-Nick. Att jag själv gillar Nutri-Nickbarsen och steviadropparna är ju helt klart en fördel 🙂

Mina naglar växer sakta men säkert. Jag känner att de är starkare nu, kanske pga MSM och zink. Men jag har svårt att låta bli att slita i nagelbanden, och framförallt nagelbanden och huden runt tumnageln är röd. Och min syndtumme, den högra, är fortfarande kort. Attans, vilken tumme är det som syns mest om man ska bjuda någon på ett glas 🙂 Får hoppas att det är mörkt!

Det är guldtema denna kväll. Själv ska jag ha Lee-jeans på mig, då Nutri-Nick denna kväll kommer att ha en fototävling ihop med Leeonline. Sedan blir det en enkel svart spetstopp med linne under och några guldiga smycken bara. Men ett par riktigt snygga guldiga naglar vore inte helt fel. En kollega har sådana naglar med riktigt glittrig topp i rosa. Det i guld vore något, men vet inte om jag hinner. Ska googla lite och kolla om jag hittar någon som jobbar kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply