Fläskläpp

Vi var och tittade på ett hus i Årsta. Det var lagom stort, med fin tomt, precis sånt som jag skulle vilja sätta tänderna i. Men det var nog lite väl mycket att göra på det för att få det som man vill. Och vad kostar inte det?

Vårt hus är precis som vi vill ha det, men har ett rum för lite. 98 kvm är inte stort. De vore skönt med ett kontor. Och någonstans där man kan gömma undan grejer, så man slipper ha allt framme jämt. Ska man bygga ut då kanske? Tomten är på 400 kvm oh huset ett kedjehus, så det är inte så lätt det heller.

På väg hem från visningen, som ju var runt knuten i princip, så for Vilmer omkull på cykeln. En rejäl fläskläpp. Jag har bara väntat på det. Han lärde sig ju cykla ganska lugnt och stabilt, så i takt med att han blivit ännu säkrare så brukar ju en viss kaxighet uppstå. Och hade krängt med styret och kunde inte parera på gruset. Han har grusmärken kvar i tandköttet än, tror jag. Ringer tandläkaren imorgon och frågar om vi ska kolla upp det. det var de råd jag fick på 1177 i alla fall. man brukar tydligen kolla upp det även om det inte blöder och trots att det inte finns något löst. Så efter 3 vab-dagar får det kanske bli en tidig dag då, om man får en tid. Han gråter inte, och är inte trött så ingen hjärnskakning, tack och lov.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Fläskläpp

 1. Millah
  30 maj, 2010 at 17:37 (14 år ago)

  Hej 🙂
  Jag har nu igång tävlingar och det kommer in nya hela tin.
  Kanske finns det något som intresserar just dig.

  Var gärna med 🙂
  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt
  och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)

  Ha det bra 🙂
  Kramar // Millah

Leave a Reply