Födelsedagsfrukost med plättar med sojaprotein

IMG_9774 (Large) IMG_9782 (Large)

Idag fyller Jan år och vi har uppvaktat med presenter och god frukost.

Plättar med sojaprotein.

1.5 dl bovetemjöl, 1 dl vetemjöl, 1 msk sojaprotein från Pulsin’, salt, bakpulver, 2.5 dl mjölk, 25 gram smält smör och 1 ägg. Till dem en klick kesella med Sweet Drops berry

Bröd med teffmjöl och lingon som du hittar recept på här. Frukt och nötter som barnen valde på Kvantum igår.

Barnen ville köpa karameller och gott kaffe i present. Det är lite av en vana här, brukar alltid bli te eller kaffe från barnen. De valde karameller med mint till honom, eftersom han är den enda som tycker det är riktigt gott.

Av mig fick Jan biljetter till Måns Möller på UKK redan ikväll. Mamma kommer hit och är barnvakt och detta har vi planerat och hållit hemligt ett bra tag. Ska man ha barnvakt gäller det att säga till i god tid.

– Med tanke på allt som hänt i mitt liv de senaste åren, så orkade jag inte stå på scen och skoja om skosnören och dokusåpakändisar, säger Måns Möller. Det känns angeläget att få berätta min historia, även om det är en utmaning för mig att den handlar om min egen son.

Men trots ämnet är det ingen allt igenom tung föreställning Måns bjuder på, tvärtom.

– Jag är ju komiker, det får man inte glömma bort. Jag vill leverera en rolig kväll fast med lite eftertanke. Nu har jag legat i tv-produktion i 10 år, jag är nog den komiker i Sverige som gjort flest panelprogram av alla. Det är dags att gå vidare och visa vad jag kan på scenen, avslutar Måns Möller. Standupcomedy

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply