Förmiddag i Funbo

Vi sitter nu och tittar på Aristocats, barnen och jag. Vi är lediga idag, förskolan har planeringsdag. Lagom vecka detta. Jag har två arbetsdagar som jag kan styra över själv, frihet under ansvar. Så de läggs imorgon och onsdag, då barnen får gå på förskolan medan jag sitter och fortbildar mig.

Idag har vi varit ute hos Elin och barnen i Funbo. Vi har ätit lunch och snackat strunt. Barnen trivs där ute. Trivs med att leka med Elins barn. Det funkar bra trots att Einar är 2 år äldre än Vilmer och Hedvig 2 år äldre än Noria. Misstänker dock att mina barn uppskattar det mer än Elins barn. det är ju alltid spännande att få leka med äldre barn.

Elin bjöd på alldeles för mycket kaffe, god mörk choklad och biff stroganoff. Vilmer och Noria äter alltid bra där. Tom de perioder så de varit knussliga med maten har det funkat där.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply