Först in på gymmet

Idag var jag först in på gymmet. Ja, vi var ju fler som kom samtidigt, men jag var först. Tog min in i gymmet och körde stenhårt 15 minuter på den ena trampmaskinen. Det finns bara en av just den och det var första gången jag provade. Jag kom snabbt upp i 160 hjärtslag och låg sedan mellan 160 och 180 i en kvart och brände bort 230 kalorier, om man ska tro maskinen. Sedan gick jag en halvtimme på passet som började. Kan kanske verka skumt att bara köra halva pass så där, men jag gör det bara på de pass som är i stora hallen. Satsar helt enkelt på så mycket konditionsträning som möjligt. Avslutade med en kvart till på en annan trampmaskin med hög puls och svetten bara rann på ryggen.

När jag kom hem tog jag en bonusfrukost, en allevoshake, deras variant med mer protein.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply