Fotens dag

image

Det är fotens dag idag. Jag gillar inte fötter direkt, långt ifrån en fotfetischist! Jag ägnar nog mina egna fötter lite för lite kärlek också. Jag filar lite vid bad, målar tånaglarna några gånger på sommaren på sin höjd. Men de senaste åren har jag ändå unnat mig Baby foot eller FootSpa, vilket jag gillar. Jag skrev häromdagen att jag gjorde en behandling och nu har det börjat. Skulle bada med Noria igår. Vi klev i och efter en stund i det varma vattnet började det släppa. Noria blev äcklad och klev ur 😉

Nu ikväll tog jag ett fotbad för att få loss lite till. I vattnet hade jag salt från Swiisform och efter badet smorde jag in dem med aloe vera och mandelolja och lite lavendelkräm och så ner i platspåsar sedan ner med allt i duntofflorna.

Vi myser med Ninja sarriors och käkar glass som Carro kom med. Icas frys hade visst gått sönder…Ben&Jerrys till oss, vielen dank!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply