Fraktfritt på Koko-nat

IMG_9539 (Large) ’

IMG_9528 (Large) IMG_9534 (Large) IMG_9529 (Large)

Det har varit fraktfritt på Koko-Nat hela veckan med slut idag. Om du inte kommer härifrån vill säga, eftersom du som min läsare ges fraktfritt ända fram till söndag om du berättar det vid beställning . Då avslutas också tävlingen.

Jag har provat kokosoljan vid några tillfällen den här veckan. Noria har haft klåda på magen och uppskatta oljan mycket. Den doftar verkligen underbart. Precis lagom mycket, av både kokos och de andra dofterna. Den verkar väldigt dryg, en liten klick i handen räcker till hela lilla magen.

Bilderna ovan kommer från en vår mysiga lässtund. Rolig bok och sedan prat om kärlek. Lite fnissigt blev det allt! Sedan lugn och ro med massage och sedan somnar de fint till cd-saga. mysiga rutiner som vi inte gäran förhandlar bort.

Jag har provat den till mitt eget ansikte också. Kokos sägs minska rynkbildning och passar således till den mogna hyn. Den går in fint i huden utan att ligga som en kladdig hinna på huden. Passar mig utmärkt på kvällen, så tar jag bara lite ansiktsvatten på morgonen sedan. Överflödet från ansiktet smörjer jag in runt nagelbanden.

Till helgen provar jag den till håret också, men än klarar sig håret ett tag till utan tvätt 🙂

Glöm nu inte att tävla! Och läs gärna mer om oljan, t ex hur den tillverkas .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply