Frisör på IKEA

Pappa och Carro har precis gått hem. De har varit här på förmiddagsfika och lätt korv-med-bröd-lunch! Jag fick födelsedagspresenter också, söta bullformar och snygga servetter och en glögg av Carro, Henke, Alma och pappa och en generös slant av pappa. För den slanten tror jag nästan att jag ska unna mig en hårklippning, men vet inte om det är tokmånga andra som tänker samma sak så här före jul.  Finns ju drop in på Gränby, men skulle gilla om det fanns en i Boländerna också. Jag brukar alltid tänka att IKEA borde anställa en plockare/frisör som kunde ha en enkel liten hytt precis vid restaurangen. När det inte finns någon som vill klippa sig sysselsätter sig frisören i restaurangen eller bland plock. Bra idé va?

jag är i princip klar inför jul. Hoppas att en del saker dyker upp i posten idag, som ska hämtas ut. Då passar jag på att köpa fräscha grönsaker också, och det sista till Alma. Vad har du kvar att fixa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply