Ge bort frön och trädgårdssaker i födelsedagspresent

IMG_2008

Noria var på kalas både fredag kväll och söndag förmiddag. Vi tog en favorit i repris och köpte frön mm till killen som firades i söndags också. Några krukor från TGR, frön från Weibulls, trädgårdshandskar och så stoppade vi ner en målarbok vi hade på lager också, eftersom Noria sa att han älskar Star wars. Ännu bättre hade ju varit en bok om växter eller något relaterat till resten, men men…lite tidspress stoppade oss. Plus att det ibland är lite svårt att veta vad man ska köpa till klasskompisar som jag som förälder inte känner jättebra. Just därför tycker jag att en aktivitet som detta kan vara en bra chansning.

Om man tittar in hos Bamba kan man hitta söta små spadar att stoppa ner i paketet också. Till exempel den från Melissa och Doug är ju ursöt, eller hur? Eller en vattenkanna från Jabadabado kanske.

Är du bloggare? I så fall vill jag verkligen tipsa på Bambas goodiebagtävling, där 150 bloggare får en lekfull goodiebag. Anmäla dig till deras nyhetsbrev så hittar du nog mer information där 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply