Glass från Nick’s

Så här i slutet av terminen fick min klass en liten önskan uppfylld. De ville hem till mig, för att leka i gropen, ha vattenkrig, mata Lizz och äta lunch. Vi bestämde oss för att fira ordentligt, med glass också.

Det var första gången jag smakade Nick’s glass. Jag köpte chokladsmaken och citrondröm med hallon. Nästintill alla barn ville ha glass, och alla som åt tyckte om. Det gjorde vi vuxna också, riktigt gott och krämigt.

Jag hade lite kvar, så Jan och barnen kunde smaka också. Citronglassen smakade mums till kvällens kladdiga kaka. En kaka gjord på mandel och proteinpulver mm, nu börjar uppladdningen inför maran!!

Jag kommer köpa mer glass. 850 g kostade 39.90 på ICA och 44,50 på COOP, ett rimligt pris på en bra produkt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply