God sommardryck med kokosvatten

20140726-172246-62566648.jpg20140726-172245-62565780.jpg

I flera dagar nu har jag gjort olika varianter av svalkande drycker med kokosvatten. I torsdags, när Jonas och Alec var på middag, gjorde jag en variant som vi sedan hade till fördrink också, men övrig tid har det varit alkoholfritt 🙂

I frysen har vi vattenmelon, perfekt att bara ta fram. Fryst melon och mango mixades med kokosvatten och den isiga sörjan (med små och lite större bitar) blandade jag sedan med mineralvatten. Jättegott!

Jag har en del kokosvatten i kylen men det har också gått åt en del senaste veckan. Framför allt eftersom både jag och Jan försökt träna lite också, mellan badutflykter och middagar. Jag tycker inte värmen besvärar mig direkt. Jag är superglad att vi inte bokat in oss på någon djurpark eller liknande nu utan har kunnat åka till stranden eller ut med båten, och att ta dagen som den kommer.

Jag har både Acapulcoco och VitaCoco hemma, i olika smaker. Kokosvatten innehåller många elektrolyker (natrium och kalium) som återställer vätskebalansen. Passar alltså bra för varma dagar och efter svettiga träningspass. Och är det svettiga träningspass på varma dagar så är det ju ännu bättre!

Ge mig gärna tips på dina goda sommardrycker!

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply