Greens hos Bodystore

greens

Jag har en redig dos greens här hemma. Supergreens är sedan länge en favorit i skåpet, men jag i olika blogglådor från Bodystore fått chans att testa några andra. Bland annat den längst fram som har en tydlig smak av lemon lime.

den här veckan har vi haft massor av frukt hemma, i och med att jag köpte den där ”sistaminutenlådan” på Årstahallen. Vi har pressat apelsinjuice, äppeljuice och diverse blandningar med morot och gurka. När jag har en juice är det extra lätt att få i sig greens. Jan däremot vill inte ta i juice, utan kör greens direkt som en shot och njuter av juicen för sig.

Jag delar gärna med mig av smakprov om du kommer och hämtar 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Greens hos Bodystore

  1. Maria
    4 november, 2015 at 06:33 (9 år ago)

    Den med Lemon/lime verkar ju spännande. Jag glömmer liksom av att använda sånt efter ett tag. Köper olika pulver & tabletter för hälsan och använder flitigt några veckor sen blir det tyvärr ofta liggande. Måsta skaffa mig en bättre rutin. Nu försöker jag få i mig nyponpulver varje dag.
    Kanske lättare att köra greenspulvret ”rent” med bara vatten än blanda i smoothie eller juice. Men det smakar ju inte så gott tyvärr ..

Leave a Reply