Havretvätt med assistans

Jag gjorde en havretvätt nyss. Håret började bli lite tråkigt, men vad kan man räkna med efter 5 dagar. Så iförd nattlinne tog jag med havregryns mjölet ut på altanen. Noria ville gärna hjälpa till. Men man hörde att hon verkligen undrade vad jag pysslade med. De har nog alrig sett mig hälla havregryn i håret förut. Hon hällde och gnuggade och kommer nog göra småfåglarna glada (om de äter havregryn vill säga, usch vill inte att gryna sväller i deras magar så vi har massdöd på gråsparvar i trägården efter att vi lämnat platsen till dem) eftersom det for havregryn överallt. Till slut gav hon upp och åt upp resten av grynen.

Idag gjorde jag havretvätten lite grundligare, från alla håll och masserade mer. Och sedan borstade jag noga med svinborsten. Och det blv bra. Tillräckligt bra för att tom kunna ha utsläppt hår, tror jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply