Helsingforskryssning

           

Vi har haft en bra kryssning. Ett skönt sätt att spendera några dagar. Vi hade buffé båda kvällarna och frukost båda morgnarna. Det funkade kanon med barnen på buffén. De åt och satt sedan och lekte med sina leksaker. Det gäller att ha med sig något nytt och spännande så är det lättare att få sitta kvar en stund.

Vi kan konstatera att Noria kommit över sin rädsla för utklädda. Hon har jagat Ville Viking hela resan och ville till och med kramas. Inte en clownen eller trollkarlen var läskiga.

Vi har gjort det mesta som passat barnen. Är barnen glada är mamma och pappa glada. Vi spelade godisbingo igår och Vilmer lyckades vara en av de som fick en rad först. Han travade fram och fick chokladkaka och glasskupong, så stolt. Och jag blev så himla stolt jag med, för han säger att vi är ett lag och att alla vann. Sedan fick jag två rader också och fick då två klubbor. Han tyckte lite synd om Noria så han gav henne ena klubban. Älskling! Sedan fortsatte det dock så alla till slut fick gå fram och ta två klubbor….så Noria fick gå fram och tacka ”prinsessan” och ”clownen”. De börjar bli stora och modiga 🙂

Vilmer har släpat runt på en finsk legokatalog sedan vi var in på Stockmann igår. Han fick köpa en låda med lego ( som var kraftigt nedsatt i pris bland allt som annars var dyrt). Med katalogen i handen satt han sedan på däck i solen och läste. Vädret har varit precis lagom.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Helsingforskryssning


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply