Hemmaspa

Nu sitter jag här med kakaoansiktsmask och önskar jag hade lite choklad hemma, eller en liten slatt rödvin. Har bara chips i skåpet! jag är narig och röd på hakan så jag hoppas lite välgörande kakao kan göra nytta.

Imorgon blir det hårtvätt igen. Inte katastofhår alls, men gör det nog ändå. Sist jag tvättade håret var förra måndagen då jag hade 2 äggvitor i det. Sedan körde sedan havregryn i onsdags för att fräscha till lite inför avslutningen på jobbet. Riktigt nöjd då det faktiskt inte ser flottigt ut. Släppte ut det nyss, för att känna lite på det. Körde svinborsten igenom det och då blev det ju platt, men mer än det kan man ju inte räkna med efter en vecka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Hemmaspa

  1. Alfva
    14 juni, 2010 at 20:57 (14 år ago)

    Tack för tipsen om bilåkande! Jo, vi har haft en väldig tur som har fått en liten tjej med tålamod (som hon iofs saknar i alla övriga aspekter) för långa bilturer! 🙂

    Ju äldre hon blir, desto lättare hoppas jag att det blir att roa henne! Fast – det är klart. Jag tycker ju inte heller det är så skoj att åka bil. Mest ett nödvändigt ont!

Leave a Reply