Hur är det möjligt?

Då och då dyker det ju upp historier om att kvinnor åker in till akuten och vips har de fått ett barn. Hur är det möjligt? Hur kan man missa att man är gravid? Läste nyss på Aftonbladet om en sådan historia.

Det oroade mig innan jag aktivt ville bli gravid, så att säga. Tänk om man skulle vara gravid, dricka vin, käka ostar och konstiga fisk. Usch så orolig jag skulle bli att jag skapat en skada av det. Att missa det hela graviditeten skulle väl dock inte vara möjligt, det visade sig ju sedan är att jag få symptom väldigt tidigt.

men om man nu inte aktivt försökte skaffa barn och letar symptom, gör både ägglossningstest och graviditetstest så snart man bara kan- när hade man märkt det då?

Men tittar man på bilden på mig ovan, som är tagen i 6e månaden så ser man ju att man är gravid. Jag har aldrig sett en gravid som inte sett det minsta gravid ut. Har du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply