Korsord för barn

Här kommer korsordsboken : Halvan

Idag fick barnen lite pyssel i julkalendern. Jag har lite jag vill fixa med så lite nytt för dem att hålla på med. En korsordsbok, ett ark med massor av små klistermärken och en utstansare med änglar. De diskuterade vems som var vems och konstaterade att allt var ihop 🙂

Jag har massor med saker liggande i garderoben i sovrummet. Vi köper saker när vi hittar bra, ark med klistermärken, pysselböcker, småböcker, minipussel osv- både nytt och begagnat. Jag tycker det är skönt att ha grejer hemma, ifall man vill belöna barnen lite, ge något nytt och nyttigt att pyssla med, ge bort till andra barn när man blir bortbjuden osv.

Nu sitter de på golvet med sina saker och jag ska återgå till mina revbensspjäll i köket.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply