Krasslig

Jag känner mig lite krasslig. Sjuk blir jag aldrig, kan inte minnas när jag hade feber senast. Eller jo, när jag hade halsfluss i maj 2008 , tror jag nog. Jag blir däremot lite så där ynklig, fryssen, öm i kroppen men sedan brukar det stanna med det. Så känner jag mig idag. Har haft lite ont i halsen och tryckt i mig massor med te på jobbet, vilket jag ska fortsätta med här hemma.

Efter att vi hade stekt pannkakor med klassen (deltar i författartävling om pannkakor, ville göra lite mer av det hela så det blev samtal om fastemånad, pannkaksdagar, ägg, proteiner, recept osv också) så var jag rätt trött. Fördelen med mitt jobb är ju att inom rimliga gränser kan jag ju göra jobb hemma. Inte konferensdagar eller gemensamma planeringsstunder med kollegor, men min egen planeringstid. Så jag åkte hem 15.45, hämtade Noria på vägen så fick Jan och Vilmer en något kortare hemväg också. Sedan satte jag mig vid datorn hemma och fortsatte med lite jobb.

Nu har jag hunnit bada också. Kokhett bad så bassiluskerna dör av värmeslag. Chips också, säkert bra mot något. Nu blir det te, läggning med saga, lite mer jobb och TV.

Apropå bad, håll ögonen öppna för snart startat en tävling ihop med Hälsoglöd, där du kan vinna en likadan jättebra peelingsten som jag fick av Tina i födelsedagspresent.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply