Kungligt barn

Lite roligt är det allt att höra att Viktoria väntar barn. Inte alls någon rojalist, läser inte skvaller om kungafamiljen i se&hör, men nu stod det på DN och svd. . Jag trodde de skulle avslöja det långt in i graviditeten, men det är rätt tidigt. Så verkar det vara nu för tiden, man berättar tidigt. Tänk, nu kan pressen följa Viktorias mage istället för Kungens möjliga snedsteg….

Jag tänker på alla inredningsgrejer till barn som finns, med prinsar och prinsessor. Lite häftigt med en ”Äntligen har vår prins/prinsessa fötts”

Tillägg:

Idag meddelar Viktoria att hon hoppas att vi ska ha tålamod. På något vis väldigt synd om henne. Vilka är det som väntar egentlgien, jo de själva. men nej, hon hoppas att svenska folket ska orka vänta. detta är hela Sveriges bebis, som kommer till världen som en offentlig person redan från start.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments on Kungligt barn

 1. Sanity
  17 augusti, 2011 at 14:22 (13 år ago)

  Jag säger bara en sak. Stackars unge. Nästan så att socialstyrelsen blir tvungna att ta hand om denna direkt för den sociala miljön de kommer att få utstå.

 2. zoega59
  17 augusti, 2011 at 14:30 (13 år ago)

  Stackars satans unge.

  Funderade just på vad som händer om en kunglighet föder ett utvecklingsstört barn

 3. Hanna
  17 augusti, 2011 at 14:33 (13 år ago)

  Vi diskuterade det här, en kollega och jag också. vad står det i grundlagen om det? De har ju inte kunnat hinna ögra några som helst tester, typ KUB än, eller hur? Men å andra sidan ska väl jag strunta i att spekulera. De är ju föräldrar som vilken som helst, men förvånar mig ändå att de går ut med det så tidigt!

 4. Max Fall
  17 augusti, 2011 at 14:53 (13 år ago)

  Ja, för det är verkligen vad det här landet behöver – fler adliga svampar som suger upp skatt utan att tillföra nåt till landet. Familjen bernadotte är sveriges största bidragstagare.

1Pingbacks & Trackbacks on Kungligt barn


  Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply