Kungsholmen Runt och Sky Hotel Apartments

Vi har haft en så mysig helg! För ett pa veckor sedan fick jag veta att jag och Jan vunnit varsin startplats till Kungsholmen runt och en hotellnatt på Sky Hotel Apartments i samarbete med Magasinet Spring, löpnig för alla . När vi bad att få göra ett tillägg för att kunna ta med oss barnen fick vi istället ta med dem gratis och även en natt till, så otroligt lyxigt! 

Vi åkte efter jobbet i fredags och tog oss till Runners’ store för att hämta nummerlapparna, sedan vidare till hotellet. Vi blev glatt överraskade, rymligt och fint, med kök. Terrass precis vid vårt rum också! Kan verkligen rekommendera hotellet, då även frukosten var var toppen och personalen mycket trevlig. Det ligger bra till med restauranger och parker  precis runt knuten. Det var tysk och lugnt även om det är en vältrafikerad gata utanför. Desdutom toppen att kunna fixa mat själv om man vill. Vi promenerade upp till Maxi några minuter bort redan på fredagen för att köpa bra lunch att laga efter loppet. 

Vi käkade sushi och såg finalen av Let’s dance och sov sedan så gott! 

Loppet gick jättebra! Mycket fin bana, Stockholm är ju så vackert. Start och mål i Rålambshovsparken bara några minuter från hotellet. Jag var lite seg, pms-tung liksom, men klara mig ändå i mål under 54 minuter på milen och det är jag så nöjd med. Loppet rekommenderas också, bra organiserat och lagom stort. 

Efter loppet tog vi osd till hotellet där barnen hängt under tiden. Vi lagade lunch på rummet och slappade på terrassen innan vi promenderade ner till centrum för lite pokemonjakt och shopping. Vi ville också förbi Åhlens för att se var terrorattentatet skedde. Usch, vi blev så berörda, Vilmer mest som kände av det i hela kroppen. 

Jag gick tillbaka också faktiskt, blev  30000 steg till slut. Pizza och mellofest på hotellet och ännu en skön natt. 

En riktig #luckyweekend!! Tack till Kungsholmen runt, Sky Hotel Apartment och Magasinet Spring för vår fina vinst. Jag har ju sagt att löpning är bästa sättet att umgås och nu fick vi verkligen så mycket mer än bara löpningen. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply