Läkarbesök


Jag har haft ont i ryggen i större delen av mitt liv, eller mitt vuxna liv. I 20-årsåldern gjorde jag mig illa på hotelljobbet jag hade då. Fick ingen ordning på det, unga och odödlig som man var trodde jag att det skulle släppa. Ingen skickar ju heller en extratjej på koll och inga papper skrevs. 

Jag har liksom lärt mig leva med det, gå till läkare med ryggont är inte mycket idé om man läser på tex 1177. Men nu när jag tränat regelbundet länge, inte är stillasittande, tränat core och knip, bara går i bra skor mm och ändå inte blir bättre bokade jag tid. Eller mest pga att kiropraktorn sa att en röntgen vore bra så han vet mer om bra behandling och träning. 

Jag kommer att få en remiss till röntgen, utan att behöva tjata! Han tror inte det är disken alls, utan si-leden, sacroiliacaleden, en led jag inte tänkt på. Men nu har jag läst en del, och mycket stämmer in på mig. 

Hoppas på snabb tid hos röntgen, vill veta mer. Tills dess ska hag googla på bäckenlåsnibg och bäckenträning, spinal stabilisering mm. Och kanske googla på bäckenbälten, typ sådana man har vid foglossning. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply