Laleh på UKK och Patrik i lurarna

En stor människa i en liten kropp! En liten älva med otroligt djup! Jag ska sätta mig och lyssna på hennes nya låtar, det fanns verkligen ett par riktiga guldkorn där.

Det blev en känslosam tillställning som jag är glad att jag fick vara med på. Tack Matilda! Vi möttes upp på UKK, drack ett glas vin, lyssnade på Laleh och kramades hej då.  Jag älskar när saker sker spontant och att jag kunde också. Dessutom kändes det bra att få träffa Matilda och prata lite om livet.

Sedan stod jag och frös och väntade på en försenad buss medan jag lyssnade klart på Patrik Sjöbergs bok. Boken var klart över förväntan och jag blev väldigt gripen av den. I och med att han erkänner mindre fina saker kan man också ta honom på allvar när han dementera andra saker. Skriven på ett rakt sätt och inte alls amerikanskt och smörigt, ord han för övrigt  själv uttrycker det på sin blogg när det handlade om ”Livet blir bättre”. Läs den!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Laleh på UKK och Patrik i lurarna

  1. Petra
    4 mars, 2012 at 16:59 (12 år ago)

    Ja de är kul att vara lite impulsiv då & då. inte alltid så lätt att få till det bara när man har barn.

    Så fint paket.
    Tack även för boktipset.

Leave a Reply