Lång pojke som vuxit

Han har vuxut mycket, vår lille pojk. Sedan jag sist mätte har han vuxit 5 cm utan att ha gått upp ett gram. Alla bylsigare typer av buxor går bort, rumpan är för liten. Han brås nog på sin far, lång och slank, inte som sin mor, kort och mjuk. Nu kan han verkligen unna sig lite extra fett. Riktigt smör, olivolja, rapsolja, kokosolja -vad är bäst egentligen?

Och när vi väl är inne på det, vad ska man ha i stekpannan egentligen? Om man nu vill köpa en flaska, typ becel eller milda, vilken av alla tusen ska man ta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Lång pojke som vuxit

 1. Sara
  26 augusti, 2010 at 21:51 (14 år ago)

  Shit, du ska aldrig använda margarin!!! Kasta ut allt vad Becel, Lätta, Milda heter och kör på naturliga produkter. Du använder ju naturligt utanpå, varför inte inuti?

  Jag tror stenhårt på att margarin är farligt för hälsan och att naturliga oljor och riktigt smör är nyttigt. Mer info finns här: http://www.kostdoktorn.se/

  Hemma har vi Bregott (smör blandat med rapsolja) på mackan.

  Vi steker i flytande ”smör och rapsolja”, hårt smör eller kallpressad raps/olivolja. Kokosfett har jag ingen erfarenhet av.

  Så gör vi och det känns bra.

 2. Hanna
  27 augusti, 2010 at 16:46 (14 år ago)

  Smör brukar jag baka på och olivolja och rapsolja används till massor. Men hur är det med becel oliv, är det ett margarin?

Leave a Reply