Lax med gorgonzola

Efter hämtning åkte jag och barnen till Citygross för att köpa ingredienser till födelsedagsmiddag. Med en gratisbanan först och sedan en bjudbulle lite senare i butiken var de redo för en något senare middag och tyckte dessutom att handlingen gick bra.

det fick bli färsk lax. Satt på jobbet och funderade över något snabbt och gott att göra och Sanna tipsad eom lax,gorgonzola och grädde, med pressad potatis. Det blev en variant av det 🙂 Skar långa rader i fisken och stack ner bitar med gorgonzola. Hade på lite dill och dillsalt. Hällde på grädde runt om och ställe i ugnen, ca 175 grader till 63 graders innertemp. Hade då på fina räkor och ställde in några minuter till.

Till detta hade jag ugnsgrönsaker från Findus. Jag blev utvald till testpilot via Smartson och passade på att prova idag när jag hittade varan hos Citygross.  Jag valde den som heter ”perfekta till fisk”. Jag älskar sockerärtor, tänker på farmors grönsaksland när jag var liten . Hon planterade sådana till mig som jag hade full frihet att äta upp hur och när jag ville 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Lax med gorgonzola


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply