Löpningsbingo till barnen

Nu är det snart sommaruppehåll från fotbollen för barnen. Vilmer är sugen på att komma igång med löpandet under sommaren och önskade sig en morot, en utmaning. Så då satte jag mig och skrev ihop ett bingo och lovade något litet treat vid varje bingorad om 5 fixade. Inte treat som i köpa prylar, men kanske göra nåt kul, äta nåt gott eller göra något som peppar löpningen ännu mer.

Jag tänkte att jag inte ska fokusera på tid och distans direkt, det måste inte gå fort eller vara långt. Utan snarare så att det kunde finnas utrymme att bli nöjd bara att få det gjort. Bara några där distansen eller tiden är bestäm, men inte ihop då.

Jag tänkte att jag ska försöka få till det jag också… Jag har så klart joggat idag, det är ju midsommarafton. Ska bara se var det passar bäst att kryssa.

Vill du haka på? Dela gärna 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply