Marknad på torget

Vi hann med en sväng på höstmarknaden på Vaksala torg också. Vi kom körande förbi där, efter ett ärende till Geijersgatan, och såg att det var marknad. Barnen blev himla sugna på kokosbollar (eller var det jag kanske?)  så vi letade rätt på en parkering och gick och strosade ett tag.

De fick varsin finfin kokosboll. Jag suktade bara! Herregud, så fint det blir så fort man lägger olika slags kokosbollar och annat gott på gamla fina fat och i koppargrytor. Det vill jag göra också, men kom sedan på att det så klart inte ser likadant ut att lägga 8-10 små bollar som att lägga kokosbollar för en hel marknad.

Sedan gick jag lös bland bull- och muffinsformarna. Nu har jag så jag klarar mig ett tag. Svarta med guld, tomtar, blommiga mm. Ett större antal förpackningar med nötter och gojibär köpte vi också, men inga grytlappar, moppar, ullstrumpor, korvar eller glasögonrengörare eller annat som de ropar ut att man inte kan klara sig utan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply