Måste köpa bebissäng

När jag kom till förskolan idag berättade Noria glatt att kompisen där skulle få ett syskon. det är en bebis i magen, så hon och pekade på mammans mage. Sedan började tjatet. Mamma, vill också ha en bebis. När kommer den. Vi måste köpa en säng…..osv Vilmer påstod att det var mycket jobb med en bebis, han är inte så sugen 🙂

Och jag själv känner mig så superklar med bebisar. Mina egna alltså. Galen i bebisar är jag fortfarande, så det är väl för väl att andra fortsätter skaffa. Direkt efter hämtningen åkte vi på eftermiddagsfika hos Malin och gosade med lilla nya bebben och lekte med lilla storasystern. Kul! Noria var mest sugen på bebisen, Vilmer var mer sugen på briobanan, och på de goda mackorna. Han faschineras av bebisar, och är supergo, men de är nog intressantast på avstånd. Noria ger sig inte förrän hon får hålla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply