Mellanmål från Helhetshälsa

I egenskap av ambassadör för Helhetshälsa får jag då och då hem produkter att prova. Ett lyxigt uppdrag då det är riktigt bra produkter överlag. Det som kom hem häromdagen heter Mellanmål, och är ett näringspulver med greens.

Om man tar 1/2 dl åt gången räcker det till 10 portioner. Men självklart kan man ta mindre åt gången, som ett komplement till andra bra saker i en smoothie till exempel. I morse gjorde jag en smoothie med kvarg, vatten, frysta hallon, färska jordgubbar, några droppar sweetleaf berry och så 2 msk av mellanmål-pulvret. Det löste sig fint i blendern och smakade gott, inga konstiga unkna bismaker alls. Den blir en självklar ingrediens i morgondagens frukost också 🙂

Mellanmål innehåller kalcium, magnesium, B12, järn och jod som alla bidrar till en normal energiomsättning. Mellanmål innehåller även antioxidanterna selen, zink och E-vitamin, som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress. Mellanmål är också berikat med vitaminerna B12 och D-vitamin. Proteinet kommer från sojabönor som inte har genmodifierats och som odlas i länder utan regnskog (USA).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply