Men vad 17

I morse fick Noria på sig ett par nya strumpbyxor. Jag blev glad när jag hittade dem på Thun´s häromdagen, då jag tycker att alla strumpbyxor är mönstrade. Alla hennes klänningar är redan mönstrade så inget matchar ju. Nu ligger hon där ute på altanen och myser och klänningen har gått upp lite i ryggen. Då inser jag att det står SÖT på rumpan. Det syntes inte i butiken då den ju var ihopsatt med sådana där små plastpluggar, vad de nu kan heta. Måste det stå söt på rumpan? Är det ungen som är söt eller är det rumpan? Vet inte om jag gillar det eller inte. Alla barnrumpor är väl söta, men behöver man skylta med det? Jag vill inte att någon annan än jag ska uppfatta just hennes rumpa som söt. Vad signalerar detta, tycker DU?

Och hur ofta ser man pojkkläder som det står söt på? Nej, då minsann ska allt vara så tufft.

Världes sötaste är de, mina barn ändå. Oavsett om det står det på kläderna eller ej! Hur söt som helst, där hon ligger och gosar i eftrmiddagsvärmen, i väntan på bebisen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Men vad 17

  1. Carola
    15 maj, 2010 at 21:15 (14 år ago)

    Hmmm…vete 17 om jag skulle använda dom. Visst om det kanske står SÖT på en tröja men på rumpan på ett par barnbyxor?! Nej..det klingar inte riktigt rätt i mina öron 🙁

  2. Strumpan & Co
    15 maj, 2010 at 22:59 (14 år ago)

    BLÄ! Jag hade lämnat tillbaka dem, och hade de gnällt så hade jag gjort ett riktigt rabalder av det.

Leave a Reply