Min födelsedag

Jag fyllde 40 i lördags. Ite världens bästa dag att fylla jämnt på, dagen före julafton. Men både jag och min familj är ju van, så vi fick till en väldigt trevlig dag.

Först blev jag sjungen för och fick fin frukost  i vardagsrummet framför På spåret (enligt eget önskemål). Jag fick fina presenter.. Noria hade gjort ett armband på Årsta 46, jttefint arbete. De har också bokat biljetter till Bröderna Lejonhjärta. Jag hade nämligen bara önskat mig att vi skulel göra något ihop alla fyra med mat efteråt.

Jag fick också reflexväst och löparhandskar med reflex, kanon. och överraskades rejält när jag öppnade paketet med en rosa Re-Kånken, gjord av en endaste tråd av gamla petflaskor. Det var en lyckad chansning från Jan, som vet att jag gärna tänker hållbart även när det kommer till presenter (framförallt till mig, tycker fortfarande att det är svårt att ge bort begagnat i julklapp till andra än mina barn och min man).

Tina tittade in på morgonen, p väg hem från shopping. En så härlig överraskning, jag älskar att hon bara vågar knacka på så där. Vi tog en kaffe, en saffransbiscotti och en pratstund.

Sedan kom Jan föräldrar och fikade. Av dem fick jag ett presentkort på UKK och det ska bli jättekul att leta upp något som jag verkligen vill se.

På eftermiddagen kom Janne, mamma, Carro, Henke, Alma, Adam och pappa på middag. Det blev himla trevligt. Jag bjöd på hemmagjord glühwine och kex med romtårta (eller rättare sagt rompizza eftersom den föll ihop) till förrättsplock. Sedan fläskfilé alsace, potatis och grönkålssallad till middag. Lite lagom juligt så där.  och så marängtårta med chokladkräm till efterrätt. Jag fick en söt hyacintgrupp, ett armband från Aldrig ensam, biljetter till Minns du mig?  och så ett nöje, sällskap och middag och inträde till Golden hits. Jättekul!!

När alla hade åkt slog vi oss ner med uppesittar kväll med bingolotto. Nöjd och glad to jag en promenad efter midnatt och somnade sedan gott för att sedan vakna till julafton.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply