Mina barn, mina syskonbarn och världens barn

IMG_9887 (Large)

Vilken dag vi haft idag, så härligt väder och massor med avslappnande grejer att göra. Vi sov ganska länge, men var sedan ute i trädgården från 9.30 eller nåt sånt. Pappa hade varit hos Carro på morgonen, och kom förbi på vägen hem. Vi drack kaffe och pratade strunt ett tag, och pappa var lite domare när barnen spelade diverse utespel som de hittade i bråten när vi rensade alla altanlådor. Nu är det fint och sorterat och vi är redo att möta sommaren 🙂

När pappa åkt satte vi oss i bilen och åkte till COOP för att köpa mer jord. Vi bestämde oss för att förvandla lilla sandlådan till trädgårdsland och den svalde mer jord än jag trodde. Nu är det i alla fall massor med frön i den och vi hoppas det tar sig. Vi hittade fina blommor att plantera också, men det får vänta till helgen.

Sedan kom Carro och co på fika och lek. Härligt att få gosa med barnen en stund. Lille Adam var vaken ett bra tag också, och tog sig ett snack med sina kusiner och sin moster. Så fina barn som jag älskar så!

Lite blödig känner jag mig i skrivandets stund. Vi tittar på Humorgalan och berörs så av allt jag ser. Vi har haft en så fin helg och jag har mycket att vara tacksam för. Vi la oss i sängen och tittade en stund tillsammans, jag och barnen, innan de stoppades i säng. Vilmer berättar att alla är lika mycket värda och tittar konstigt på mig när vi ser hur de av kemiska stridsmedel skadade barnen i Vietnam har det.

Jag har varit världsförälder hos Unicef ett tag redan, men brukar skicka en extra slant då och då. Tittar du på galan? Är du världsförälder? Tänker du bli det ikväll?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Mina barn, mina syskonbarn och världens barn

  1. Jessica
    1 maj, 2013 at 21:20 (11 år ago)

    Tittade också på galan och fällde en tår då och då…jag känner mig också så otroligt tacksam för hur bra jag har det. Jag tycker att det är toppen med sådana här galor, för att värva fler medlemmar och bidragsgivare. Jag är också världsförälder.
    Ser fram emot att ses imorgonkväll! Länge sen sist nu!
    Kram

Leave a Reply