Mina små kockar

 

Vill barnen hjälpa till får de nästan alltid göra det. Kommer de med egna idéer får de oftast prova, om det finns tid till det.

Idag såg de på bolibompa hur man kunde göra en häftig frukostmacka och ville prova. Visade mig på play vad som skulle vara och de stackarna fick inte ihop det allt. Inget bröd fanns, ingen falukorv och inga färdigkokade kikärtor. Men de blev lovade att få prova så snart vi handlat! Istället gick de loss på det de hittade i kylen. de hackade äpplen, skalade morötter, dukade, värmde ett hamburgerbröd (det närmaste mjukt bröd de hittade, och vi hade bara ett 🙂 ), ställde fram yoghurt och müsli.

Sedan kom de och sa ”varsågoda”…..tror jag ska lära dem att fixa kaffe snart!

Jag åt lite morot och äpple, drack mitt te och åt mig sedan mätt på NOKA mixat med äpple och rabarber. Håll utkik i bloggen, snart startar jag en NOKA-tävling!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply