Mine to run i Dannemora

http://hanna.fornhem.se/wp-content/uppladdat/img_2598.mov

Det var länge sedan vi hörde talas om Mine to Run första gången men vi anmälde oss sista dagarna, jag till och med på plats. November kan ju innebära regn och åter regn och då hade det inte lockat. Istället fick vi fint väder och packade in min pappa och barnen i bilen med varm choklad och kaffe.

Loppet var häftigt, mycket annorlunda och väldigt utmanande. Det var halt nerför länge, med sten här och där. Sedan mörkt på det. Och sedan började löpning uppför. För långt och brant för att jag skulle springa hela tiden. 1.5 km sista var bara uppför, utan platta sträckor alls.

Kul att springa i hjälm och pannlampa, med grå lera längs benen 🙂

Jag blev rejält trött i hela kroppen, på ett helt annat sätt än vid landsvägslöpning. Älskar utmaningar. Ont i ryggen har jag ju jämt ändå, blir inte bättre för att jag tappar kondis också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply