Nedvarvning

Åh, det är så viktigt att varva ner och slappna av. Som jag förespråkar det på jobbet. Tränar eleverna i avslappningsövningar och har massage regelbundet. men jag själv då? Jag har ju så svårt att varva ner. Idag vet jag att jag behöver det. Luften gick ur mig förra fredagen och jag var så seg i huvudet på lördagen att jag var tvungen att ringa Carro flera gånger för att be henne bestämma när jag skulle åf ihop mammas present. Samma visa igår, när jag kom hem var jag tom.

Men vad gör jag idag. Jo, någon variant av julgodis är fixad. Plus att jag röjt och slängt en del grejer. Pysslat med barnen, så nu har de lite smågrejer att ge bort i jul. Nu ska vi äta…………

………….sedan ska jag tvinga ner mig i soffan och se film med barnen. Äta chpoklad, dricka kaffe och försöka att inte stressa upp mig över att jag ligger där.

Kruxet är inte att jag har krav på mig från mig själv eller andra. Inte så att jag måste göra detta inför jul. Pappa lär strunta helt i om jag ens dammsugit och bara tanken på hemgjorda köttbullar misstänker jag räcker bra för Carro. Så det ha inget med julen att göra, bara det att orken nu är slut och jag ännu inte lärt mig hur man fort kommer ner i varv. Blir snarare lite lätt håglös om jag inte har nåt att göra, vad är det då för vits att ha ledigt, typ, om man ändå inte ska göra nåt. Kämpar mot att kasta mig och Noria in i bilen för att göra något.

Just det….julgran måste jag köpa! Och så ska jag ta rätt på alla paljetter på vardagsrumsgolvet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply