No´poo

NO 'POO

När jag började fundera på hur mitt hår och min hårbotten mådde hamnade jag på en no´poo-tråd på familjeliv. Där var det full fart och massor av idéer. Jag provade mig fram lite i början, mest för att försöka göra mig av med klådan som höll på att göra mig galen. Sedan är jag ju som jag är och vill prova allt…

Jag blev sedan tillfrågad om jag ville testköra en ny hemsida, nopoo.se. Den syntes inte utåt än utan för oss testkörare enbart. Vi skrev in recept (jag heter Bubbelmaja där), lusläste texter, skrev om produkter vi provat och kollade hur enkel den var att förstå osv. Nu är dock portarna öppnade så det är bara att gå in och kika. Det finns massor med bra att läsa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on No´poo

  1. Linn
    12 juli, 2011 at 15:58 (13 år ago)

    Jag var också med o testkörde 🙂
    Den är skitbra!

Leave a Reply