Ny frisyr, sålt guld och köpt pussel

Nu sitter jag här och fryser, så kallt idag. Jag åkte ner på stan vid 10, och gick och letade rätt på en drop in-tid för klippning. Jag klippte mig hos Hårkonstnärerna och blev jättenöjd. Håret känns lite knasigt bara, med massa frisörgrejer i håret, får bli en ordentlig tvätt med ”sista-schampoo” om några dagar. Jag tar aldrig upp hos frissan att jag tvättar utan sls, mineraloljor och silikon utan låter dem hållas. Vill inte bli klippt utifrån att de tycker man är en kuf 🙂

Sedan gick jag ner till Camilla på Mattssons guld. Sist vi sågs pratade vi om att Mattssons köper guld också, och jag kom på att jag har två ringar som är trasiga. Ringarna betyder inget speciellt för mig, har köpt dem själv och känner inte att jag vill laga dem. Tunna ringar var det också, men ändå svårt att gissa vad de skulle ge. 75 kr gissade jag hemma innan jag gick. 370 kr fick jag! Så nästan hela nya frillan betald!

Gick sedan en sväng på Vaksala torg. Jag visste att det skulle vara BOOB-market där idag, till förmån för bröstcancerföreningen, så jag ville kolla om man kunde köpta något till barnen samtidigt som man hjälper till. Jag frös så om fingrarna, och så kom nästa bubb- men hann i alla fall köpa ett Ronjapussel.

Nu är det kaffe och brasa som gäller.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply