Ny pillerburk

Jag har äntligen lyckats få ut lite naglar. På alla fingrar utom syndtummen, den biter jag nog kanske eventuellt ibland lite på. Men naglarna är inte starka och inte fint formade. Jag kör med trind nailrepair och nagelolja så ofta jag kommer ihåg. jag har upptäckt att jag har linjer i naglarna, som går lodrätt genom hela nageln och som är tunt. där spricker nageln. Just i den linjen är det nästan genomskinligt. Jag frågade en kollega som har fina naglar om hon hade tips. Magnesium sa hon. Och sedan hörde jag det av ännu en person på jobbet samma dag, så jag hoppade in på Lifebutiken på Gottsunda när jag ändå köpte mig en sallad. Tjejen i butiken sa också magnesium, men i kombination med kalcium. har man brist på det ena har man det ofta på det andra också. Så jag köpte en burk.

När jag kom tillbaka till jobbet tänkte jag ta en men höll på att få slag. Tabletten är ju enorm. Jag har svårt att svälja tabletter ändå, de behöver inte vara lika stora som legobitar. Jag delade den i två, ändå fastnade den. Med den avhuggna sidan neråt, tog tvärtopp ett tag och det behövdes mycket vatten. På´t igen imorgon.

Barnen tycker också om tabletter. De skulle gärna ta fler om de fick. Till och med omega 3-kapseln är god. Jag får kväljningar bara jag ser hur de tuggar i sig den. De äter också en protiotikakapsel varje dag. Den öppnar de själva och häller ner i gröt eller yoghurt. Kvällsfika med pulver är dagens höjdpunkt. Känns lite makabert med allt vitt pulver bara, som hon ibland spiller ut på bordet och försöker få upp med fingrarna. Slickar på dem, doppar i pulvret och slickar på fingret igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply