Nya vänner

I fredags lämnade jag en lapp till en pojke på Vilmers förskola. Det är den killen som Vilmer leker mest med. Däremot har jag inte haft någon kontakt med hans föräldrar, vet bara vilka de är till utseendet. Men Vilmer behöver fler egna vänner, tycker både han och jag! På lappen skrev jag telefonnummer och idag ringde pappan. De är ju också lediga idag, så det passade ju jättebra. Tur att vi inte var uppbokade och att jag faktiskt kunde säga ja direkt. Vilmer blev jätteglad 🙂

5 minuter efter att jag pratat med hans pappa och bestämt att han skulle komma ringde Norias dagiskompis mamma upp mig. Noria var ju där på kalas igår och idag skickade jag sms med ett tack för senast och en fråga om inte flickan ville leka med Noria igen. Hon var ju liksom också ledig idag 🙂 och kom samtidigt som Vilmers kompis. SÅ det blev full fart här. Mamman och lillebror stanande på kaffe under tiden. Alla barnen känner ju varandra eftersom de alla 5 går på samma avdelning. Ett halvt dagis här alltså. Nu är vi nöjda och glada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply