Orange juice till frukost

IMG_0910.JPG

Jag valde att hoppa över gröt och yoghurt till frukost idag och satsa på juice. Jag pressade blodgrape, apelsin, morot, äpple och citron. Lite surt, men fräscht. Jag hade ner lite lucumapulver för sötning och lite strandnyponpulver också.

Juicen, en kopp grönt te och ett ägg lite senare räckte för att klara 5 kilometer på löpbandet. Jag blev visserligen rätt trött 😉 Jag nöjde mig med att fixa min halvmil under 30 minuter och klarade det fint.Jag glodde på TV:n p löpbandet utan ljud- altint funkar ju liksom ändå. Istället höll jag takten med att lyssna på sköna låtar från Walk the line. Underbar film med underbar musik! Bjuder på ett stycke nedan.

Nu ska jag njuta av tystnaden en liten stund. Barnen och Jan är på Gottsundabadet och simtränar en sväng. Själv ska jag ta ett skönt bad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply