Perfekt tablett

Alla som försökt ge flytande alvedon till febrigt barn som viftar med armarna och inte vill ha vet hur kladdigt det kan bli. Sedan Vilmer blev ungefär 1 år har suppar inte funkat, han får panik. Och flytande behövs ju så stora mängder av när de blir lite tyngre. Men Vilmer har det varit så att febern ibland blivit så hög på natten att han yrat och inte kunnat somna in, fast han ändå inte är helt vaken. Då vill man inte tända och tvinga i någon en större mängd flytande, som man ändå inte vet om den går ner. Därför är jag tokglad att alvedon smälttablett finns. Den tar Vilmer frivilligt. Och Noria också, upptäckte vi nyligen när hennes nya kindtand gjorde ont. De har inte behövt mycket alvedon på senaste tiden, men de senaste dagarna har Vilmer fått ett par doser, och nu är Noria febrig också. En liten smälttablett får man ju i dem på natten också, eftersom det inte behövs mycket vätska. Kanongrej! De ber om fler bara, så man få förklara fler gånger att man inte kan äta fler än en.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Perfekt tablett

  1. Elin
    27 maj, 2010 at 19:07 (14 år ago)

    Har ni hittat sådana nu??? De har varit slut från leverantör jättelänge och vi behöver verkligen nya här hemma. Mycket enklare än flytande när dottern får växtvärk mitt i natten!

  2. Hanna
    27 maj, 2010 at 19:10 (14 år ago)

    Nr Vilmer brände sig ringde jag syrran, som hade två kvar i butiken. Hon tog med en hem samma kväll. Hon berättade att någon hade kommit och köpt flera förpackningar när de väl hade fått in dem. Så fler än vi som väntat på dem!

Leave a Reply