Probiotika till skolstart

  Nu är vi inne i augusti och snart är det skola, jobb och fritids som gäller. Vi brukar alltid börja med extra probiotika när månadsskiftet juli/ augusti träder in. För att liksom stärka upp lite i alla fall.

Sedan många år är det Helhetshälsas Probioplex vi tar, i kapselform. Noria är duktig på att svälja kapslar utan problem (något jag typ inte kunde förrän jag blev 20 eller nåt!) men oftast öppnar jag kapseln och har ner i dryck eller mat, på gröten eller filen mm

Jag tycker att jag märkte ett trendbrott när vi väl började med probiotika till barnen. De var liksom ofta förkylda, rätt länge också varje gång med feber. Självklart kan jag ju inte svära på att det har med probiotikan att göra, men ganska snabbt därefter sjönk antalet vab-dagar. Krångliga magar har de typ aldrig längre till exempel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply