Rasullera

rasullera

Jag är god vän med mitt hår just nu. Jag tvättade håret förra tisdagen, alltså 11 dagar sedan. Förra onsdagen fick jag håret fixade av snälla grannen Susanne som ska fixa håret till bröllopet vi ska på i maj. Hon flätade och lockade och hade sig och håret var fint i flera dagar. Sedan levde jag vidare med volymen från detta även när både flätorna och lockarna var borta. Lite torrschampo efter det och där är jag än!

Men nu är det nog snart dags för en tvätt. Jag ska ge det en skonsam tvätt och se om jag får samma fina effekt denna gång. Det var ett tag sedan jag tvättade med rasullera, så det får nog blir det denna gång och sedan en hårfärgning om några dagar.  Vi har varit på simskola idag, jag och Vilmer. Sedan hjälpte jag Carro och Henke lite med flytten, men nu finns inga fler planer för denna dag, så lite spa kanske vore trevligt!

Finns billig rasullera hos ClearLife, 59 kr och en sådan burk räcker länge.

Rasullera – Marockansk Lertvål

– för alla, bra för känsliga Passar både man och kvinna.

  • En speciell sorts lera som använts sedan Antikens dagar till rengöring av hud, hår och hårbotten. Rengör skonsamt, mild.
  • Leran har en unik rengörande effekt och absorberar fett från huden utan att skada hudens naturliga skyddande fettlager samtidigt som den har ett naturligt bra ph-värde på ph 6.
  • Ger len hud och blankt hår.

Användning: Ta en bit i fuktig hand och tvätta kropp och även om hår om du vill. Det uppstår ett naturligt tvålskum som rengör bra. Kan även användas som rengörande mask för ansiktet. Kan sitta på 10-15 minuter.

Innehåll: Rasul består av 100% Stevensit-lera från Atlasbergen.

Håll utkik för snart startas en tävling i samarbete med ClearLife.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply