Redo för sjön

I lördags var Jan och Vilmer tillsammans med Martin och kusinerna och mastade på båten. Nu är vi redo för sommar. Förra sommaren blev det inte många turer då vädret ju var som det var. En dag på Säbyklint fick vi dock till och det vill vi göra om. Bilderna är från den dagen. Hoppas få med oss Carro och Henke en dag i sommar också. Då kan Jan få lite sällskap av någon som kan nåt om segling, och jag kan få sällskap av någon som förstår att det är solen, värmen i vattnet, solvarma barn och picnicen som är det viktiga med en dag på sjön, inte hur det blåser eller vilket segel som ska upp eller ner. Han gillar vägen också, och jag gillar målet mest skulle man kunna sammanfatta det.

Och i sommar kanske även jag vågar följa med och sova. Det har jag itne gjort sedan vi fick barn. Förra året sov grabbarna över en sväng vid Säbyklint, men då stanande Noria och jag hemma. Nu är barnen dock ett år äldre, och nu kanske det funkar att trycka in oss alla 4. Idag köpte jag en ny flytväst till Vilmer, eftersom han vuxit ur den andra. Han ville prova den direkt och övade dykningar från soffan. Den funkar bra, sa han!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Redo för sjön

 1. syster carro
  24 maj, 2010 at 21:48 (14 år ago)

  Vi ska absolut med!! Henke pratar om de rätt ofta och frågar om vi bestämt datum… kanske kan bli av redan i Juni?!?

 2. Hanna
  25 maj, 2010 at 19:20 (14 år ago)

  Kul!

  men just att han frågar om vi har bestämt datum säger ju en del om våra olikheter. kan man ju inte göra, hur vet vi när himlen är blå, vattnet varmt och humöret på topp? ….och visst, det ska blåsa lite också!

  men när har ni semester?

Leave a Reply