Röda festen

Fortfarande förkyld. Inte sjuk, det blir jag sällan, men lite ont i bihålorna och snorig. Egentligen så träningssugen, men jag försöker vara förståndig och har låtit bli att träna hela veckan.

Imorgon är det fest. Lite oväntat faktiskt. Jan har blivit bjuden på fest på stället där han ska börja om ca en månad och jag får haka på. Detta fick jag reda på i tisdags, så det är väl rena turen att man kan gå, tack vare att mamma och Amanda bestämt sig för en hemmakväll-eller nåt åt det hållet 🙂

Något rött ska man ha. Inte krav på helrött, men någon detalj. Jag har inget bra. En röd tröja som jag gillar men som jag förknippar med jul alldeles för mycket. En röd klocka har jag också, och den lär jag ta på mig trots att de inte funkar, men snygg är den! Undrade lite om mina röda förkylningsögon och de röda plitorna på hakan kan räcka, men for på snabbrunda ändå. Kappahl- nästan inget rött där. Inne på Lindex hittade jag rött nagellack i alla fall 🙂 På coop hittade jag röda hårsnoddar.

Men är nu räddad av Susanne 🙂 Jag har nu en kasse med skärp, sjal mm och känner mig lugn och fin! Nu behöver jag inte de röda plitorna på hakan längre, och ska göra mitt bästa för att få huden fin till imorgon.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply