Röhnisch Running School

20140820-193750-70670606.jpg

Matilda frågade häromdagen om ingen skulle haka på Röhnisch running school, och jovisst! Jag vill vara med! Jag sprang Midnattsloppet i lördags och ville vila benen från kullerstensömma fötter, men idag hakade jag på och körde backe i duggregn.

Vi har lite dåligt med lagom långa backar här i närheten. Antingen är de galet branta som i Årstaparken, men då är de lite för korta. Vi satsade på backen under E4an på väg mot Skölsta. 20 minuter upp och ner höll vi på, med Elma som sällskap också.

Himla bra sätt att umgås!

Jag invigde mina nya löpartights från Craft också. Mycket sköna, och satt bra i midjan utan att streta neråt. Det var ett av två val av fullängdstights på Team Sportia igår. Dessa blir perfekt på LCHF-loppet på lördag. Några varmare varianter hade inte kommit in så jag får unna mig ett par till senare, så jag kan springa när det blir kallare. Nordic Extreme Running är ju i november- då lär det behövas flossade tights.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply