Så trött

Jag undrar så smått hur många gånger vi var upp i natt. Vilmer hade växtvärk fram till 2. Sedan drömde Noria mardrömmar. Jag undrar om jag ens sovit en hel timme under natten. Hade det varit en vanlig torsdag hade jag kunnat sova lite till. Men folk sjuka på jobbet så jag måste vara extra tidig istället. Men ur kul är det när man vaknar så trött att man nästan är arg och mår illa. Och vem sa jag vara arg på? Kan ju inte gärna vara arg på att de växer och utvecklas.

Då och då på tex familjeliv läser man trådar om ”när började ditt barn sova hela nätter?”. Stackars förstagångsföräldrar som tror att barn helt plötsligt börjar göra det och sedan fortsätter göra det. Visst, några längre perioder med hela nätter har det ju funnits. Men också längre perioder med drömmar eller nattkissande eller tandont eller krypand i kroppen pga att de växer……….

Minns inte när vi hade en hel natt senast. En del sjukanmäler sig när de är trötta, men hur fan skulle det se ut. nj, nu ska jag tvätta av mig lite och gå till jobbet och göra mitt bästa för att se så glad och pigg ut som möjligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Så trött

  1. carro
    9 september, 2010 at 09:00 (14 år ago)

    Åh! Tänker på dej idag!

Leave a Reply