Skjuten i benen!

Jag lyckades komma iväg på ett pass igår. Egentligen intee möjligt, eftersom Jan jobbar då, men mamma var schysst och kom förbi efter jobbet och åt med barnen medan jag svettades. Vi var faktiskt bara 3 stycken, men det kändes inte alls utelämnande ändå, vilket jag nog hade tyckt när jag var yngre. Som om man syns för mycket. Nu upplevde jag snarare att jag hade svängrum! Vilket behövs om man är nygammal på aerobics. Med en step-bräda har man ju sin plats, men på aerobics kan man ju  snurra bort sig. Det gick helt klart över förväntan, så jag var nöjd efteråt.

Hon hade en massa höftsvängar för sig och sa sexiga höfter nu, tjejer. En av de andra två sa vad jag tänkte, att det är omöjligt efter två barn. Jag har inte samma  kontroll över dem längre, mina höfter är kvar på BB.

Idag känns det som om jag är skjuten i vaderna. Stapplar lite smått fram och värre blir det väl imorgon.

Precis hemkommen. Maten på bordet! Idag fick jag sallad, så klart, knaprig bacon, halloumi, fullkornsris samt squash och champinjoner som stekts med vitlök. Barnen vräkte i sig morot. det är ju underbart att se. Det går åt stora mängder morot i vår familj.

Och äter man så bra få man en glasspinne, i alla fall om man är liten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Skjuten i benen!

  1. Elin
    11 mars, 2010 at 20:18 (14 år ago)

    oj, va det där såg gott ut! tror jag kommer bjuda över mig själv på middag någon dag…

  2. Hanna
    11 mars, 2010 at 20:51 (14 år ago)

    Ja, gör det. Det är väl ”vår tur” att bjuda er på middag!?

Leave a Reply